TORIPAIKAN VARAAMINEN Toripaikan varauksen voi tehdä 1.3.2022 alkaen sähköpostitse osoitteeseen tori@fiskarskylaseura.org, 
p. 040 724 3868, Camilla Fältmarsch. Jos olet jo viime kesänä sopinut kausipaikasta tai antiikkipaikasta torivalvojan kanssa, voit olla yhteydessä häneen veikka heti, sopiaksesi yksityiskohdista. Toripaikkaa varattaessa tulee ilmoittaa seuraavat tiedot: Nimi Yrityksen nimi ja y-tunnus Toive toripaikan numerosta Osoite tai sähköpostiosoite Puhelinnumero Paikkavarauksenne päivittyy torikarttaan kun olette maksaneet varauksenne. Maksettaessa varaus pankin kautta, 
ON käytettävä viitenumeroa 30009. Fiskarskyläseura pitää varattuja maksamattomia toripaikkavarauksia varattuna viikon verran. Jos paikka ei ole maksettu viikon kuluessa varauksesta, siirtyy se automaattisesti uudelleen jakoon. Käteismaksulla suoritettavista torimaksuista tulee sopia varausta tehdessä, jotta paikka voidaan pitää varattuna kyseiselle myyjälle. Toripaikan koko on noin 4x4 metriä. Mikäli haluatte jonkin tästä poikkeavan paikkakoon on teidän oltava yhteydessä torivalvojaan puhelimitse, myös hinnaston mukaisia puolikkaita paikkoja varatessanne. HINNASTO 2022 Kausipaikka n. 4x4m 1.5.- 30.9.2022 220€ Vaatii etukäteisvarauksen, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Varatut kausipaikat on merkitty karttaan punaisella. Valkoiset paikat ovat vapaita paikkoja. Varauksen voi maksaa ensimmäisenä toripäivänä torivalvojalle käteisellä tai pankki/luottokortilla kuittia vastaan tai Fiskarsin kyläseura ry:n pankkitilille: 
FI66 4055 8720 0591 94. Maksettaessa ON käytettävä viitenumeroa 30009. Paikkavaraus sitoo kyläseuraa vasta kun paikka on maksettu. Kausipaikka puolikas n. 2x4m 1.5.- 30.9.2022 
110€ Vaatii etukäteisvarauksen, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Varatut kausipaikat on merkitty karttaan punaisella. Valkoiset paikat ovat vapaita paikkoja. Varauksen voi maksaa ensimmäisenä toripäivänä torivalvojalle käteisellä tai pankki/luottokortilla kuittia vastaan tai Fiskarsin kyläseura ry:n pankkitilille: 
FI66 4055 8720 0591 94. Maksettaessa ON käytettävä viitenumeroa 30009. Paikkavaraus sitoo kyläseuraa vasta kun paikka on maksettu.

Viikonloppupäivä 15€

Vapaille paikoille voi tulla ilman etukäteisvarausta. Paikkavuokra maksetaan torivalvojalle käteisellä tai pankki/luottokortilla kuittia vastaan.

 

Arkipäivä 10€

Vapaille paikoille voi tulla ilman etukäteisvarausta. Paikkavuokra maksetaan torivalvojalle käteisellä tai pankki/luottokortilla kuittia vastaan.

 

Antiikkipäivien aika 30.6..-3.7.2022 to-su 200€
(sisältää yövalvonnan)

Vaatii etukäteisvarauksen. Varaus maksettava Fiskarsin kyläseuran pankkitilille: FI66 4055 8720 0591 94.

Maksettaessa ON käytettävä viitenumeroa 30009.

Paikkavaraus sitoo kyläseuraa vasta kun paikka on maksettu.

 

Kausipaikka + Antiikkipäivät yhteensä 300€

 

Torikojut

n. 2 x 2m koju 4 x 4m toripaikalla. 1.5.-30.9.2022

600€

Lue lisää torikojuista, klikkaa tästä

 

Ruukkilaisten myyntipaikat

Fiskars kyläseuran jäsenet saavat harjoittaa ei-ammattimaista torikauppaa ilmaiseksi. Vapaata paikkaa voi tiedustella torivalvojalta. Torivalvoja tarkastaa ja hyväksyy myytävien tuotteiden sopivuuden torille.

 

Muuta huomioitavaa

Torivalvojalla on oikeus määrätä poistamaan torisääntöjen vastaiset myyntituotteet tai myyntipöydät torilta. Jos olet epävarma myymiesi tuotteiden soveltuvuudesta Fiskarsin torille, ole hyvä ja ota yhteyttä torivalvojaan etukäteen.

 

Toripaikkojen jälleenmyynti

Fiskarsin torin myyntipaikat ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi myydä tai siirtää muille. Vain Fiskars Kyläseura ry voi myydä ja rahastaa toripaikkoja.

 

Mikäli kausimyyjä ei saavu torille klo 11.00 mennessä, on hänen paikkansa vapaasti Fiskars Kyläseura ry:n käytettävissä.

 

Mikäli henkilö on lunastanut sekä kausi- että antiikkipäivä paikan, mutta ei jostain syystä pääse antiikkipäivinä paikalle, on hänen ilmoitettava siitä kyläseuralle, joka ohjaa vapaaksi tulevan paikan jonotuslistalla seuraavana olevalle.

 

Tämä on tärkeää: Omaa paikkaansa ei voi siirtää kenellekkään muulle.

 

 

HUOM!

Vuoden 2022 Antiikkipäivät ovat suunnittelilla, mutta koronaepidemia saattaa mutkistaa tilannetta. Antiikkipäivä-viikonloppu vaikuttaa toripaikkoihin. Sen aikana ei päiväpaikat eikä kausipaikat ole käytössä ilman erillistä sopimusta. Torikojuihin Antiikkipäivät ei vaikuta.